Новини

Всеукраїнський науково-практичний семінар "Цифрова компетентність сучасного вчителя нової української школи"

28 лютого 2018 року відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар "Цифрова компетентність сучасного вчителя нової української школи". Організатори: Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та Інститут модернізації змісту освіти МОН України.

28 Лютого 2018


Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

26.02.2018 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулося засідання Всеукраїнського науково-методичного семінару «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі». На семінарі було представлено для обговорення результати дисертаційних робіт, підготовлених на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті Антонюка Д.С. і Борисенка Д.В.

26 Лютого 2018


Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

12.02.2018 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулося засідання Всеукраїнського науково-методичного семінару «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі». На семінарі було представлено для обговорення результати дисертаційних робіт, підготовлених на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті Коваленко В.В. і Сухіх А.С.

12 Лютого 2018


Міжнародний семінар «Доповнена реальність в освіті»

02 лютого 2018 р. у місті Кривий Ріг відбувся Міжнародний науковий семінар "Доповнена реальність в освіті", організований спільною науково-дослідною лабораторією “Хмарні технології в освіті” Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України і Криворізького національного університету.

2 Лютого 2018


Вітаємо Бикова Валерія Юхимовича!

Колектив Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України щиросердно вітає з Днем народження директора Інституту Бикова Валерія Юхимовича! 
Глибоко відданий справі далекоглядний науковець, людина прогресивних поглядів із сучасним баченням світу, жагою до всього нового, професіонал, мудрий і компетентний керівник, людина широкої душі – Валерій Юхимович заслужив любов і повагу колег. 
Від усього серця зичимо Вам бадьорості духу й невичерпних сил для подальшої плідної праці, для реалізації творчих задумів у галузі вітчизняної освіти і науки, плекання молодих науковців та розвитку наукового потенціалу України! Міцного Вам здоров'я, оптимізму й життєрадісного настрою, щасливого довголіття, родинної злагоди та добробуту, натхнення, успіхів та творчих злетів , миру і благополуччя в родині!
З глибокою повагою,
колектив ІІТЗН НАПН України.

1 Лютого 2018


КУЛЬТУРА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У ЗМІСТІ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ВИРОБНИКИ ПІДТРИМАЛИ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ

23 січня 2018 року в Міністерстві освіти і науки України відбувся круглий стіл з питань формування культури здорового харчування учнів нової української школи. В обговоренні цього важливого питання взяли участь вчителі, керівники шкіл, батьки, експерти та представники відомих компаній – виробники молочних продуктів: «Данон», «PepsiCo», «Лакталіс», «Пат Бель Шостка», які безпосередньо вже 7 років підтримують ініціативи щодо підвищення обізнаності учнів, батьків та вчителів з питань раціонального харчування, свідомого споживання та здорового способу життя через впровадження проекту «Три молочні продукти на день», який підтримано Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, Інститутом модернізації змісту освіти в рамках ініціативи Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

23 Січня 2018


З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Шановні освітяне, колеги, друзі! Щиро вітаємо вас із новорічними і різдвяними святами!
Хай цей рік подарує вам багато радості, миру, достатку, благодаті та здоров'я. Творчих здобутків та професійного зростання. Хай ваші серця будуть сповнені любові та надії на краще і новий рік принесе добро і процвітання.
Миру нашій країні і кожній домівці!

1 Січня 2018


Вчена рада Інституту

27 грудня 2017 р. В Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулося засідання Вченої ради. Наукові керівники тем та відповідальні виконавці звітували про виконання науково-дослідних робіт, про роботу аспірантури, докторантури, спеціалізованої вченої ради та Ради молодих вчених Інституту, затвердили випуск чергового номеру електронного наукового фахового видання та розглянули питання спільної діяльності з провідними вищими закладами освіти.

27 Грудня 2017


Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

21.12.2017 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулося 5 засідання Всеукраїнського науково-методичного семінару «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі». На семінарі було представлено для обговорення результати дисертаційних робіт підготовлених на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті Козіброда С.В. та Волошиної Т.В.

21 Грудня 2017


V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2017»

14 грудня 2017 р. у місті Києві була проведена V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2017» в приміщенні Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, організаторами конференції були Ради молодих вчених підвідомчих установ НАПН України і закладів освіти.

14 Грудня 2017


Новини 381 — 390 з 618
Початок | Поперед. | 37 38 39 40 41 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

Пропозиції до освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії

Всі зацікавлені особи мають можливість надати свої пропозиції та рекомендації до проекту освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті" (спеціальність "011 Освітні, педагогічні науки") в Інституті цифровізації освіті НАПН України, з метою її вдосконалення.


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


IX МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР «НАВЧАННЯ ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ІКТ: ОСОБИСТІСНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД (3L-PERSON-2024)

IX Міжнародний семінар «Навчання впродовж життя з використанням ІКТ: особистісно-орієнтований підхід (3L-Person)» з серії семінарів, що продовжує теми, започатковані у 2016 році та пропонує такі підтемами, що відповідають новим викликам у сфері освіти (наприклад, «Синтетичне навчальне середовище: AR/VR/MR, AI в освіті тощо»). Головною ідеєю серії є створення-розробка-впровадження ІКТ на етапах Академічна → Освіта/Навчання → Промисловість. Швидкий перехід світу на дистанційну форму освіти та роботи призвів до появи гібридної робочої сили та потреб подальшої людино-системної інтеграції (HSI), де під «Системою» мається на увазі, перш за все, система освіти. НSI в освіті розглядається як взаємна адаптація людини та ІКТ до К16 + перекваліфікації протягом усього активного життя людини. 


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.